ZUMBA

Zumba Fitness is wereldwijd al meer dan 15 jaar het populairste dans-fitness groepsprogramma op Latijns Amerikaanse muziek, Wereldmuziek, aangevuld met alle denkbare muziekstijlen. Het is dansen op vrolijke swingende muziek en fitness tegelijk.
Door de grote variatie aan dansstijlen die gebruikt kunnen worden en de onuitputtelijke bron aan leuke liedjes , is elke les weer een feest.
Diverse dansstijlen komen aan bod zoals salsa, merengue, cumbia, samba, bachata, reggaeton, flamenco, soca, calypso, belly dance, bhangra, hiphop, house, american swing en nog veel meer.
Zumba fitness kan gevolgd worden door jong en oud. Speciaal voor 55+/65+'ers is er
Zumba Gold (Golden Girls).

Lessen: Kom een proefles uitproberen en ervaar het zelf!
Prijs: Diverse abonnementen mogelijk. 

ZUMBA FITNESS

Het geheim van Zumba Fitness is een revolutionaire trainingstechniek genaamd ‘Ritmeprogressie’.
Gedurende de les wordt de hartslag hoog gehouden en daarnaast wordt de muziek afgewisseld met snelle en langzame ritmes.
De danschoreografieën worden gecombineerd met fitness elementen.
Met elke swingende Zumba les werk je aan je benen, je buikspieren en je armen.
Je verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. Al na een paar weken merk je verbetering in je conditie, je kracht en krijgt je lijf meer toning.

Zumba Fitness is ook zeer geschikt voor mensen die willen afvallen. Natuurlijk werkt dit alleen in combinatie met goede gezonde voeding en voedselinname.
Het leuke van Zumba Fitness is dat je niet door hebt dat het een workout is. Een lesuur vliegt voorbij!
De ervaring leert dat de meeste mensen met een lach en een behoorlijke dosis energie weer naar buiten gaan en vervolgens op een positieve manier verslaafd raken.
ZUMBA GOLD

Zumba Gold is een variatie op Zumba Fitness. Het is een programma speciaal ontworpen voor de ''actieve oudere'', voor mensen die lang niet gesport hebben en mensen met een fysieke beperking.
Dit programma houdt speciaal rekening met de anatomische, fysiologische en psychologische behoeften van de betreffende doelgroep. De choreografieën zijn iets eenvoudiger en het tempo iets lager. Iedereen kan op eigen tempo meedoen!
Zowel bij Zumba Gold als bij Zumba Fitness zijn de leeftijden gevarieerd. Je kiest gewoon wat bij je past.
Zumba Gold is verder net als Zumba Fitness een gevarieerd swingend dans- fitness programma op Latijns Amerikaans muziek, Wereldmuziek en speciaal voor deze groep ook swingende nummers uit het verleden.