ZUMBA FITNESS & ZUMBA GOLD

ACTIES VOOR PROEFLESSEN
Ga naar ACTIES
PRIJZEN
Diverse abonnementen mogelijk. 

ZUMBA FITNESS is wereldwijd al ruim 20 jaar het populairste dans-fitness groepsprogramma op Latijns Amerikaanse muziek, Wereldmuziek, aangevuld met alle denkbare muziekstijlen. Het is dansen op muziek en fitness tegelijk.
Door de grote variatie aan dansstijlen die gebruikt kunnen worden en de onuitputtelijke bron aan leuke liedjes, is elke les weer een feest. Een lesuur vliegt voorbij omdat plezier op de voorgrond staat. 
Diverse dansstijlen komen aan bod zoals salsa, merengue, cumbia, samba, bachata, reggaeton, flamenco, soca, calypso, belly dance, bhangra, hiphop, house, american swing en nog veel meer.
Zumba fitness kan gevolgd worden door jong en oud. Speciaal voor 55+/65+'ers is er
Zumba Gold (Golden Girls).

ZUMBA GOLD (golden girls) is een variatie op Zumba Fitness. Het is een programma speciaal ontworpen voor de ''actieve oudere'', voor mensen die lang niet gesport hebben en mensen met een fysieke beperking.
Dit programma houdt speciaal rekening met de anatomische, fysiologische en psychologische behoeften van de betreffende doelgroep. De choreografieën zijn iets eenvoudiger en het tempo iets lager. Iedereen kan op eigen tempo meedoen!
Zowel bij Zumba Gold als bij Zumba Fitness zijn de leeftijden gevarieerd. Je kiest gewoon wat bij je past.
Zumba Gold is verder net als Zumba Fitness een gevarieerd swingend dans- fitness programma op Latijns Amerikaans muziek, Wereldmuziek en speciaal voor deze groep ook swingende nummers uit het verleden. 


VOORBEELDEN ZUMBA FITNESS MUZIEK
Onderstaand 2 voorbeeld nummers uit lessen.
Voor meer muziek, klik hier

VOORBEELDEN ZUMBA GOLD MUZIEK
Onderstaand 2 voorbeeld nummers uit lessen.
Voor meer muziek, klik hier